Nejnovější recenze ze sekce Kondicionéry a balzámy na vlasy
- Vůně
- Konzistence
- Leskle vlasy
Vřele doporučuji tento kondicionér. Vlasy jsou krásně lesklé, snadno se rozčesávájí a na první pohled vypadají velmi zdravě. Určitě doporučuji zakoupit i šampón společně s kondicionérem a vaše vlásky budou vypadat dokonale jako nikdy předtím. Cenově je to o trochu dražší, ale stojí to za vyzkoušení.
![Tomas Arsov Bonfire Rinse Off Conditioner 250 ml](https://im9.cz/iR/importprodukt-orig/5bf/5bfa3ab0a335ca9bf001edf164ab866c--mmf100x100.jpg)
Tomas Arsov Bonfire Rinse Off Conditioner 250 ml
Přidáno: 26. prosince 2024
(naposledy upraveno 26. prosince 2024)
Zakoupeno v Shop Tomáš Arsov
- Krásně se rozčesávají vlasy
Příjemně voní
- unisex vůně
- dostatečná hydratace
- složení
- nezatěžuje
- není vhodný pro náročné vlasy
Kondicionér Tomas Arsov Bonfire je za mě univerzální oplachový kondicionér. Jeho vůně je výrazná a stejně jako všechny přípravky od této značky, pravděpodobně nesedne všem. Jedná se o unisex vůni, díky které je produkt lákavý i pro muže. Neobsahuje silikony a jiné škodlivé látky, tudíž je vhodný i pro jemné a citlivé vlasy. Mám kudrnaté vlasy, které potřebují speciální péči a musím uznat, že na to tento kondicionér nestačí. Není vhodný pro problematické nebo výrazně poškozené vlasy. Cenově se jedná o velmi dostupný produkt. Tento kondicionér bych popsala jako skvělý univerzál, takový nemastný, neslaný, ale vhodný i pro muže.
Velmi virální produkt, který jsem chtěla vyzkoušet. Můžu jen doporučit.
Používám teprve krátce, ale zatím působí příjemně na vlasy, jsou vláčnější a lesklejší
neurazil ani nenadchl
- Kupuji opakovaně, velmi dobrý na poškozené vlasy.
- Vcelku dobrý kondicionér na vlasy.
- Vlasy jsou hezky hebké a voňavé
Příjemně voní, po aplikaci jsou vlasy hebké a snadno rozčesatelné
Příjemně voní, po aplikaci jsou vlasy snadno rozčesatelné a hebké
- Velmi výborný kondicionér
Tento kondicionér je velmi příjemný na vlasy
Dokupovala jsem k šampónu. Spokojenost
Kondicionér vždy kupuji spolu se šamponem stejné značky Revalid je za mě nejlepší.
- Vlasy se krásně rozčesávají,jsou krásně jemné
Produkt je kvalitní vlasy se lépe rozčesávají a voní.
Veliká spokojenost
Koupila jsem opakovaně, jsem spokojená,kvalita odpovídá ceně