Nejnovější recenze ze sekce Kondicionéry a balzámy na vlasy
- Příjemná vůně a hydratační schopnost
Opět nezklamal
Krásně voní a vlasy jsou lesklé.
Revlon Equave Hydro Nutritive bezoplachový Conditioner pro suché vlasy Detangling Conditioner 500 ml
- příjemná vůně, používám pravidelně
- skvěle funguje, žluté tóny zmizí
- Koupeno na zkoušku, vyhovuje.
- Dobrý výrobek
Není v obchodech
- vlasy se dobře rozčesávají a nelétají
- Koupila jsem výrobek poprvé,a je super
Produkt zpevňuje vlasy
- Super
- kondicionér funguje
- otřesný obal
Nemám výhrady proti kondicionéru, zdá se byt příjemný.
ALE .... lahvička - obal je naprosto nepoužitelná. Nejde z ní kondicionér vůbec vymáčknout, vždy s tím strašně zápasím, bolí mě z toho ruce a už nikdy si tento produkt nekoupím!
Použila jsem poprvé a je to o něco lepší než s předešlým kondicionérem,takže si myslím,že po dalších použití to bude lepší a lepší...
- Hebké vlasy
- Dobrá textura
- Krásná vůně
- Hezči design obalu
Tento jsem si zamilovala má tak krásnou vůni a obal má taky moc krásný design.určitě doporučuji .Nedá se vůbec srovnávat s ostatníma kondiocenerama .Má dost dobrou texturu a vlasy jsou po něm hebounké a jemné a voňavá .Nikdy předtím jsem neměla kosmetiku od Tomas Arsova ale teď jsi už nekoupím nic jiného.
- Litrové balení.
- Dlouhodobě používám, výborně fixuje vlnité vlasy
Skvělý pro vlnité vlasy
- Je opravdu jiný než běžné přípravky, hned po prvním umytí to cítíte. Musím jen doporučit.
- Velmi vysoká cena
- Vůně
- Balení
- Snadné rozčesávání
- Vyživené vlasy
- Aplikovat jen trošku, jinak mastí vlasy
Kondicionér přišel hezky zabalen - voňavé balení + přiložená kartička s názvem vůně, za mě skvělý nápad! Kondicionér sám o sobě taky hezky voní a protože je bezoplachový, tak jde vůně hezky z vlasů cítit. Vlasy jsou vyživenější a lehce se rozčesávají. Super složení bez silikonů, parabenů apod.
- Vůně
- Výsledek
- Konzistence
Do vlasů se úplně vstřebá, nejsou slepené, naopak jak kdyby jste si na vlasy nanesli hedvábí. Voní krásně, žádná nepříjemná vůně. Po použití jsou vlasy jako nové, na dotek tak jemné. Vlasy se netřepí a jsou sjednocené. Výsledek je za mě bezchybný, určitě doporučuj.
- Vstřebávání
- Lesk a hebkost
Má v pořadu aplikaci na ruce a pak super vmasírovaní do vlasů. Pěkně se vstřebá a ruce pak nejsou zbytečně mastné. Luxusní obal s pečetí přišel. Výsledkem jsem nečekal ale po krátké době používání kondicionéru mám vlasy jemné a hebké. Ideální hned po umyzi vlasů a troše usušení vmasírovat.
Zobrazuji 141 - 160 ze 500 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Další »